Telefon: +36703224045 | E-mail: info@epaplan.hu

A jót akaró webáruház - epaplan.hu

Szállítási információk

Házhozszállítás

A házhozszállítás 8 000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES.

8 000 Ft alatt 1 590 Ft a szállítási díj. 

Telefonszám: +36703224045    E-mail: info@epaplan.hu

Általános szállítási idő: 5-10 munkanap, de Vevőszolgálatunk munkatársa e-mailben folyamatosan tájékoztatja majd a folyamat során. Matracok, fedőmatracok esetében a szállítási idő módosulhat. 

Az áruk kézbesítése munkanapokon, napközben történik. Matracaink nagy részét vákumban, összetekerve szállítjuk házhoz. Ezt az információt a termék részletes leírásánál megtalálja.

Amennyiben több gyártótól is rendel (Naturtex, Dormeo, Kézműves termékek), abban az esetben a rendelése több dobozban, lehetőség szerint egy napra időzített szállítással fog érkezni. Erre azért van szükség, mert közvetlenül a gyártóktól szállítunk, így plusz költség nélkül, de több helyről kerülnek feladásra a termékek. Ha a rendelését utánvétes fizetéssel rögzítette, akkor az utánvétek szétbontva, a termékek árának megfelelően kerülnek beszedésre több doboz esetén. 

Vannak olyan matracaink, amelyek természetes állapotukban, fóliában csomagolva lesznek házhoz szállítva. Ezen matracok esetében a kiszállíást a lakcím földszintjéig vállaljuk, mert az emelere történő felvitelt a csomagküldő szolgálat dolgozója egyedül nem tudja megoldani. Kérjük az emeletre történő felvitelről ne felejtsen el gondoskodni! Előre is köszönjük!

A rendelésről szóló számla küldése elektronikus úton, elektronikus számla formájában történik, a Vásárló által rendelés során megadott e-mail címre. 

Az általunk közölt árak minden esetben bruttó árak, azaz tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót és az egyéb felmerülő illetékeket.

 epaplan.hu - a jót akaró webáruház