TOP termékek

Pénz visszafizetési garancia

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Szavazás

Melyik termékre lenne a leginkább szüksége?

Telefon: +36703224045 | E-mail: info@epaplan.hu

A jót akaró webáruház - epaplan.hu

Pontjaim: 0

Szállítási információk

Házhozszállítás

A házhozszállítás 10000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES.

A minimum rendelési összeg 10000 Ft, ha ez alatt szeretne rendelni, a kiszállítási díj 990 Ft.

Telefonszám: +36703224045    E-mail: info@epaplan.hu

Általános szállítási idő: 3-8 munkanap, de Vevőszolgálatunk munkatársa e-mailben folyamatosan tájékoztatja majd a folyamat során. Matracok, fedőmatracok esetében a szállítási idő módosulhat. 

Az áruk kézbesítése munkanapokon, napközben történik. Epaplan import matracaink egy része rugóval szerelt, vákumban, összetekerve szállítjuk házhoz. Ezt az információt a termék részletes leírásánál megtalálja. Vannak olyan matracaink, amelyek természetes állapotukban, fóliában csomagolva lesznek házhoz szállítva. Ezen matracok esetében a kiszállíást a lakcím földszintjéig vállaljuk, mert az emelere történő felvitelt a csomagküldő szolgálat dolgozója egyedül nem tudja megoldani. Kérjük az emeletre történő felvitelről ne felejtsen el gondoskodni! Előre is köszönjük!

A rendelésről szóló számla küldése elektronikus úton, elektronikus számla formájában történik, a Vásárló által rendelés során megadott e-mail címre. 

Az általunk közölt árak minden esetben bruttó árak, azaz tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót és az egyéb felmerülő illetékeket.

 epaplan.hu - a jót akaró webáruház