Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Ügyfélszolgálatunk telefonon az alábbi időben elérhető: Hétfő - péntek: 8:00-12:00

Telefon: +36-30/544-5004 | E-mail: info@epaplan.hu

A jót akaró webáruház - epaplan.hu

Szállítási információk

Házhozszállítás

A házhozszállítás 25000 Ft feletti rendelés esetén Magyarország területén INGYENES. (Kivétel nagy terjedelmű csomagok, ágyrácsok, nem vákuumozott matracok)

24999 Ft alatt 2500,- Ft a szállítási díj. 

Amennyiben utánvéttel szeretne fizetni az 290 Forint kezelési költséget von maga után.

Telefonszám: +36703224045    E-mail: info@epaplan.hu

Általános szállítási idő: 5-10 munkanap, de Vevőszolgálatunk munkatársa e-mailben folyamatosan tájékoztatja majd a folyamat során. Matracok, fedőmatracok esetében a szállítási idő módosulhat. 

Az áruk kézbesítése munkanapokon, napközben történik. Matracaink nagy részét vákumban, összetekerve szállítjuk házhoz. Ezt az információt a termék részletes leírásánál megtalálja.

Amennyiben több gyártótól is rendel (Naturtex, Dormeo, Kézműves termékek), abban az esetben a rendelése több dobozban fog érkezni, mivel több helyről kerülnek feladásra a termékek. Ha a rendelését utánvétes fizetéssel rögzítette, akkor az utánvétek szétbontva, a termékek árának megfelelően kerülnek beszedésre. Különböző beszállítónál történő vásárlás esetén az ingyenes szállítást csak akkor biztosítjuk, ha beszállítónként eléri a vásárlás értéke a 25.000,-Ft-ot, ellenkező esetben a mindenkori szállítási költséget is felszámoljuk. 

Vannak olyan matracaink, amelyek természetes állapotukban, fóliában csomagolva lesznek házhoz szállítva. Ezen matracok esetében a kiszállíást a lakcím földszintjéig vállaljuk, mert az emelere történő felvitelt a csomagküldő szolgálat dolgozója egyedül nem tudja megoldani. Kérjük az emeletre történő felvitelről ne felejtsen el gondoskodni! Előre is köszönjük!

A rendelésről szóló számla küldése elektronikus úton, elektronikus számla formájában történik, a Vásárló által rendelés során megadott e-mail címre. 

Az általunk közölt árak minden esetben bruttó árak, azaz tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót és az egyéb felmerülő illetékeket.

epaplan.hu - a jót akaró webáruház