TOP termékek

Pénz visszafizetési garancia

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Telefon: +36703224045 | E-mail: info@epaplan.hu

A jót akaró webáruház - epaplan.hu

Pontjaim: 0

Pénztárcabarát hálószoba berendezési megoldások költözéshez

Pénztárcabarát megoldások kollégiumi vagy albérleti költözéshez a tanévkezdés jegyében!

 

Mindig, mindenben a legjobbat szeretnénk. Miért lenne ez másképp, ha gyermekünk vagy saját magunk életéről, életminőségéről, esetleg bizonyítványáról vagy diplomájáról van szó?! Természetesen szeretnénk a legjobb formánkat nyújtani és a legjobb eredményeket elérni a hétköznapokban. Ehhez egy kulcsfontosságú tényezőt mindenképp figyelembe kell venni, mert enélkül nagyban megnehezül a dolgunk.

 

Életünk 30%-át, -több mint 200.000 órát- az alvás teszi ki. Számos kutatás és tapasztalt tudós már rég bebizonyította, hogy az alvás kihatással van a mindennapjaink teljesítményére, közérzetére és kiegyensúlyozottságára. Sőt, saját magunkon is észrevesszük, hogy ha az éjszaka rosszul aludtunk, akkor a nappal sokszor már-már szinte teljesen kaotikus formát ölt. Semmi sem úgy sikerül, ahogy szeretnénk és a teljesítményünk, a koncentrációképességünk, valamint közérzetünk és életkedvünk jelentősen csökken. Hogy ezt elkerüljük és teljesítőképességünk az egekben legyen, nem kell mást tenni, mint megteremteni a zavartalan alváshoz szükséges körülményeket.

 

A minőségi alvás alapfeltétele, hogy egy kitűnően kényelmes matracon pihenjünk meg a hosszú fáradt napok után. Az ePaplan kínálatában kizárólag a világmárkák piacvezető termékeit találod meg, amelyek a legmagasabb minőséget kínálják az alváshoz. Bizonyítottan segítenek a maximumot kihozni az alvásból és ezáltal a napi teljesítményünkből.

 

Mivel nyakunkon az iskolakezdés, ezért szeretnénk ezzel kapcsolatosan pár tanáccsal ellátni Téged.

 

  1. A matrac a legfontosabb!

Vásárolj jó minőségű matracot, amelyet akár önmagában is leteríthetsz a földre, hiszen ágykeret nélkül is kiváló hatást nyújt. Ügyelj arra, hogy legalább 20 cm vagy annál vastagabb rúgós matracot válassz.

 

                              

 

 

  1. Nem feltétlen szükséges drága matrac!

Már 100.000 Ft alatt is prémium minőségű matracot vásárolhatsz az ePaplan kínálatában és most iskolakezdési akciónk keretein belül verhetetlen áron juthatsz hozzá termékeinkhez.

 

                            

 

 

  1. Ha párkapcsolat lehetősége is fennáll, válassz nagyobb matracot.

 Ha párkapcsolat esélyét látod, akkor válassz nagy méretű matracot, melyet könnyen, szőnyegszerűen összetekert csomagolásban szállíthatsz, ami lényegesen megkönnyíti a költözést. Az ePaplannál matracokból Magyarországon egyedülállóan széles kínálatot találsz.

 

                             

 

 

  1. Paplan garnitúra a magas minőségű alváshoz

Amennyiben szeretnéd a legmagasabb alvásminőséget elérni, abban az esetben ajánljuk, hogy fordíts figyelmet a paplan garnitúrára is. Javasoljuk a toll és pehelypaplan garnitúrákat, hiszen ez a prémium kategória. Ezzel garantáltan nem lőhetsz mellé. Kínálatunkban megtalálsz pénztárcabarát megoldásokat is, antiallergén, főzhető, vagy akár kézműves garnitúrákat, melyek közül néhány egészségpénztárnál elszámolható.

Kattints a képra a vásárláshoz:

 

                                                             

 

  1. Ha már van ágy az új lakhelyen, de nem kényelmes, akkor jöhet jól a fedőmatrac, amely a régi ágyra terítve remek pihenést ad, de sokkal olcsóbb megoldás az új ágy vásárlásánal. A jó állapotú ágy, vagy matrac megóvása érdekében pedig olcsó megoldás a matracvédő használata.

        Kattints a képra a vásárláshoz:

 

                                                          

 

Erre az 5 pontra ügyelj, ha magas minőségű alvást szeretnél garantálni magadnak, családodnak vagy gyermekednek. Jön az iskolakezdés, hozd ki a maximumot gyermeked alvásából és teljesítményéből. Nyújts neki minőségi pihenést az ePaplan termékeivel.

 

Kattints ide és ismerd meg iskolakezdési akcióinkat!

 

Zöld webáruházként kiemelt figyelmet fordítunk a környezetünk védelmére. Ezért, ha teheted ne szemetelj, hanem küldd vissza lecserélt paplanodat, párnádat (még akkor is, ha nem az epaplan.hu-n vásároltad) és mi újra feldolgozzuk azt. Részletek: https://epaplan.hu/spg/798565/Legyel-Te-is-zold