TOP termékek

Pénz visszafizetési garancia

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Szavazás

Melyik termékre lenne a leginkább szüksége?

Telefon: +36703224045 | E-mail: info@epaplan.hu

A jót akaró webáruház - epaplan.hu

Pontjaim: 0

Regisztráció

Kedves Látogatónk!

 

Tudta-e, hogy első rendeléséből 1500 Ft-ot az epaplan.hu fizet Ön helyett?

Önnek csak annyi a teendője, hogy regisztrál oldalunkon, feliratkozik hírlevelünkre és mi 1500 Ft értékű belváltható hűségpontot írunk jóvá fiókjában, amit a rendelésénél felhasználhat amennyiben 10 000 Ft felett vásárol.

A regisztrációnak számos előnye van. Fiókjából könnyedén módosíthatja a rendelésnél megadott adatait, mint szállítási cím, fizetési mód, így gyorsabban és kényelmesebben kezelheti a változásokat. Rendeléseit, kedvenc termékeit elmentheti, így később visszatérve könnyebben folytathatja a vásárlást. Következő rendelésénél bejelentkezés után már nem kell újra megadnia adatait, a rendszer menti őket, így csak változtatás esetén szükséges javítani. 

Ezen kívül a regisztrációval automatikusan aktiválódik hűségpont gyűjtő számlája, amire minden vásárlás után a rendelése végösszegének 2,5 %-át térítjük vissza Önnek amit a következő vásárláskor beválthat. 1 hűségpont 1 Ft-ot jelent. A hűsgépontok gyűjthetőek és a jóváírást követően 1 évig beválthatóak. 

A hírlevél feliratkozástól sok vásárló azért tart, mert nem szeretne naponta több e-mailt kapni egy webáruháztól. Ezúton is szeretnénk megnyugtatni vevőinket, hogy az epaplan.hu lényegesen kevesebb hírlevelet küld, átlagosan havi egyet. Csak a legfontosabb változásokról, hírekről, akciókról, kupon kedvezményekről tájékoztatjuk feliratkozott vásárlóinkat. 

További kellemes vásárlást kívánunk!

epaplan.hu - A jót akaró jó takaró