Telefon: +36703224045 | E-mail: info@epaplan.hu

A jót akaró webáruház - epaplan.hu

Garancia

Pénz - visszafizetési garancia

 Az epaplan csapata megérti, hogy Ön fenntartással rendel meg egy olyan terméket, amivel nap mint nap együtt fog élni.

Ezért 14 napos pénz-visszafizetési garanciát vállalunk minden olyan nálunk vásárolt termékre, melyekre a vonatkozó jogszabályok lehetővé teszik ezt. 

Ilyen esetben mi a termék visszaérkezése után, legkésőbb 14 munkanapon belül visszatérítjük a vételárat.

Dormeo fedőmatracok, matracok esetében 30 nap kipróbálási időt biztosítunk. A magasabb minőségű matracok esetén ez 60 vagy 100 napra módosul, erről ügyfélszolgálatunk bővebb tájékoztatást tud adni. A kipróbálási idő alatt bármikor visszaküldheti részünkre a terméket, amennyiben mégsem nyerte el tetszését, mi pedig visszatérítjük a vételárat.

Kézműves termékeink, illetve Pentele matracaink egyedileg készülnek, melyeket a rendelés leadásával adunk át gyártásra. Ezért ezeket a termékeket a vonatkozó szabályok szerint kizárólag minőségi probléma esetén tudjuk cserélni, visszavásárlás az egyedi gyártás miatt nem lehetséges.

Vákuumcsomagolt matracainkat, a vonatkozó jogszabályok szerint, felbontás után nem áll módunkban visszavenni, így ezekre felbontás után nem vonatkozik az elállási jog. Részletes tájékoztatót az Általános Szerződési Feltételek menüpontban talál. 

Naturtex termékekre általános fél éves garanciát vállalunk.

Visszaküldés előtt, kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, ezzel lényegesen meggyorsíthatjuk az ügyintézést. A visszaküldési címet minden esetben ügyfélszolgálatunk adja meg Önnek. 

Visszaküldés esetén a visszaküldés költségét nem áll módunkban megtéríteni. 

Higiéniai okok miatt használt terméket nem áll módunkban cserélni, vagy visszavásárolni. Kivételt képzenek a Dormeo matracok és fedőmatracok, ezekre kipróbálási időt biztosítunk. 

Probléma esetén kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat!

epaplan.hu - a jót akaró webshop