Ügyfélszolgálatunk telefonon az alábbi időben elérhető: Hétfő - péntek: 8:00-12:00

Telefon: +36-30/544-5004 | E-mail: info@epaplan.hu

A jót akaró webáruház - epaplan.hu

Garancia

Pénz - visszafizetési garancia

Az epaplan csapata megérti, hogy Ön fenntartással rendel meg egy olyan terméket, amivel nap mint nap együtt fog élni.

Ezért 14 napos pénz-visszafizetési garanciát vállalunk minden olyan nálunk vásárolt termékre, melyekre a vonatkozó jogszabályok lehetővé teszik ezt. 

Ilyen esetben mi a termék visszaérkezése után, legkésőbb 14 munkanapon belül visszatérítjük a vételárat.

Elállási jogát (a vásárlástól számított 14 napon belül) csak abban az esetben gyakorolhatja, ha a terméket eredeti, bontatlan csomagolásban küldi vissza részünkre. Egyéb módon a visszaküldött terméket higiéniai okok miatt nem áll módunkban befogadni. 

Kézműves termékeink, illetve Pentele matracaink egyedileg készülnek, melyeket a rendelés leadásával adunk át gyártásra. Ezért ezeket a termékeket a vonatkozó szabályok szerint kizárólag minőségi probléma esetén tudjuk cserélni, visszavásárlás az egyedi gyártás miatt nem lehetséges.

Vákuumcsomagolt matracainkat, a vonatkozó jogszabályok szerint, felbontás után nem áll módunkban visszavenni, így ezekre felbontás után nem vonatkozik az elállási jog. Részletes tájékoztatót az Általános Szerződési Feltételek menüpontban talál. 

Naturtex termékekre általános fél éves garanciát vállalunk.

Visszaküldés előtt, kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, ezzel lényegesen meggyorsíthatjuk az ügyintézést. A visszaküldési címet minden esetben ügyfélszolgálatunk adja meg Önnek. 

Visszaküldés esetén a visszaküldés költségét nem áll módunkban megtéríteni. 

Probléma esetén kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat!

epaplan.hu - a jót akaró webshop