Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Ügyfélszolgálatunk telefonon az alábbi időben elérhető: Hétfő - péntek: 8:00-12:00

Telefon: +36-30/544-5004 | E-mail: info@epaplan.hu

A jót akaró webáruház - epaplan.hu

Naturtex

Jelen termék tekintetében elállási jogát (a vásárlástól számított 14 napon belül) csak abban az esetben gyakorolhatja, ha a terméket eredeti, bontatlan csomagolásban küldi vissza részünkre. Egyéb módon a visszaküldött terméket higiéniai okok miatt nem áll módunkban befogadni. 

Az epaplan.hu a Naturtex minősített webáruház partnere. A Naturtex több mint 30 éve dolgozik azon, hogy vásárlói számára a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa a pihentető alvás érdekében.

12 éve tudhatja magáénak a Superbrands márkaelismerést, valamint évek óta a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének tagja.

A cég főként a tollal/pehellyel, műszállal, gyapjúval és egyéb természetes és szintetikus szállal töltött paplanok és párnák gyártásával, forgalmazásával foglalkozik. Ezen kívül megtalálhatóak listájukon még az ágytakarók, plédek, memory termékek, ágyneműhuzatok és a fürdőszobai textíliák is, úgy, mint fürdőköntösök és törölközők.

A Naturtex 100%-ban magyar tulajdonban lévő, családi vállalkozás. A ma már világmárkává vált Naturtex környezetbarát termékei kiváló minőségűek és rendkívül időtállóak.

Ismerje meg Naturtex paplanjainkat, párnáinkat, törölközőinket, plédeinket és egyéb praktikus kiegészítőinket!

 

Naturtex paplanok, párnák, ágyneműhuzatok széles választékban, megszokott, kiváló minőséggel az epaplan.hu-tól.

Szűrés