TOP termékek

Pénz visszafizetési garancia

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Szavazás

Melyik termékre lenne a leginkább szüksége?

Telefon: +36703224045 | E-mail: info@epaplan.hu

A jót akaró webáruház - epaplan.hu

Pontjaim: 0

Belize tasakrugós matrac 80x200x22

Belize tasakrugós matrac 80x200x22

Belize tasakrugós matrac 80x200x22

5 zónás tasakrugós matrac, 80x200 cm nagyságú.
Bővebben
142 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 3 550 Ft
Részletek
A „Best Seller” Bahama nyomán a Billerbeck létrehozta a 270 rugó / m2 rugósűrűségű 5 zónás tasakrugós matracukat és a Bahama sikerének is tiszteletet adva BELIZE névre keresztelték.
A saját fejlesztésű Zero Pur  technológiával teljesen kiszorították a poliuretán habot a matrac gyártásából, miközben meghagyták az összes kedvelt tulajdonságot. A matracmagot nem habbölcsőbe építik, hanem egy segédrugókkal és sarokvédelemmel kiegészített iker élkeret rendszer öleli. Ezzel a fekvőfelület széltől szélig rugózott, a teljes szélességében azonos rugalmassági karakterrel.
A hagyományos élkeretes matracokkal szemben, – ahol a középső részen a szélesség általában keskenyebbre befűződik, –  két BELIZE matrac éle egymás mellett is szépen párhuzamos.

A matrac egyik oldala FESZES, míg a másik TESTHEZÁLLÓ, vagyis közepesen kemény fekvéskomfortot kínál. Két, más rugalmasságú párnázó réteggel készül a két oldal, ez biztosítja a különböző fekvés-komfortot.
A matrac a tasakrugóknak és a kialakított komfort zónáknak köszönhetően kiváló alátámasztást biztosít. Erős rugózat, tartósság és nagy terhelhetőség jellemzi.
A Belize matracokkal megoldható, hogy egy dupla ágyban az egyik oldalon a keményebb, a másikon valamivel puhább fekvési komfortot kínálhassunk. A különböző kényelmi igényeket a BELIZE matrac tökéletesen kielégíti. Szinte lehetetlen küldetés más választékból két eltérő keménységű, egymásra külsőre mégis hasonlító és azonos magasságú matracot találni.
Huzata elegáns, megemelt vastagságú szálbundával steppelt, viszkóz tartalmú szövött kelme, vele színben harmonizáló szegőszalaggal.
A huzat nem leszerelhető. Az élvarrós lezárásnak köszönhetően kitűnő a matrac „szél-definíciója”, tehát nem nyílik árok két egymás mellé helyezett matrac közt.
Az 5 zónás rugózat rugósűrűsége ~270 db/ m2.
A Belize élkeretes matrac bármilyen fekvési helyzethez megfelelő, azonban elsősorban hason-, vagy háton alvók számára ajánljuk.

A matrac MEDICLEAN matracvédővel rendelkezik!

A jót akaró webáruház - epaplan.hu

Adatok
Fedőanyag
Megemelt vastagságú PES szálbundával steppelt, viszkóz tartalmú szövött kelme, harmonizáló szegőszalaggal.
Méret
80x200 cm
Mag
Élkeretes, tasakrugó, anatómiai zónázással, 5-zónás
Súlyhatár
130 kg
Cikkszám
1476-D15K1076
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek